SIGEP 2020

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy közös piaci lehetőségeinket megoszthatjuk Önnel.

Jövőbeni lehetséges partnerünkként örülünk, hogy meghívhatjuk Önt a SIGEP 2020 Expo-ra, amely január 18–22-én kerül megrendezésre az olaszországi Rimini-ben.

Ebben az évben a Petruzalek a Sirap Csoport részeként örömmel mutatja be a legújabb termékeket és innovatív megoldásokat az élelmiszer-csomagoláshoz a Sirap standjain. (Hall C5, Stand 032)

Látogatását előre is köszönjük.

Kérjük, igazolja vissza érkezését, hogy jegyeket biztosíthassunk a vásár területére történő bejutáshoz és egy személyes találkozót tervezhessünk.
Ha bármilyen kérdése van a vásárról, kérjük, bátran forduljon hozzánk.

VISSZAIGAZOLÁS

SIGEP 2020

A SIGEP a világszínvonalú B2B kiállítás az Artisan Gelato, tészta, csokoládé, pékség és kávé számára. A fagylalt, tészta, csokoládé, pékáru és kávé szektor anyagának és felszerelésének vásárlói, gyártói és forgalmazói a SIGEP-et az év legizgalmasabb és legérdekesebb üzleti eseményének tekintik.

TÖBB INFORMÁCIÓ

PETRUZALEK

A Petruzalek több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az élelmiszer-csomagolási megoldások területén és az egyik legképzettebb kereskedelmi vállalataként tevékenykedik Európa több országában. Széles termékskálát kínálunk partnereink részére, beleértve a folyamatokat- és csomagológépeket, valamint a csomagolóanyagok széles választékát: a tálcáktól a fóliákig, táskákig és poharakig egészen a higiéniai segédanyagokig.

Csomagolási megoldások

A Petruzalek stílusos és biztonságos megoldásokat kínál minden funkcionális és esztétikai igényhez, amelyek a fagylalt tárolás sajátos módjaihoz kapcsolódnak. A széles kínálatban szerepelnek műanyag dobozok, melyek tartalmaznak akár evőeszközt is a fagylalthoz, elviteles thermodobozokat, egyéb fehér vagy színes testreszabható tárolódobozokat, sokféle méretben.

FAGYLALTKATALÓGUSUNK

Map of Sigep 2020

Csatolt képek

HU