Sirap group

A Sirap cégcsoport az egyik legnagyobb frissáru csomagolóanyag gyártó Európában. 100%-ban az Italmobiliare tulajdonában áll, az olasz vállalat a milánói tőzsdén jegyzett.

Sirap 2015

  • Forgalom: 208 m Euro
  • 1.150 munkavállaló
  • 10 gyártó üzem
  • 15 vállalat 15 országban

Ez az Európaszerte kiterjedt hálózat a csomagolási igények kiszolgálására szakosodott. A Sirap minden felmerülő igényre a legoptimálisabb választ nyújta, és az egyedi igényeknek megfelelő ajánlatokat ad.

A Sirap innovatív megoldásokat fejleszt ki a friss élelmiszeriparban felmerülő igényekre:  XPS (habosított polisztirén) dobozok, PET és PP (polipropilén) dobozok széleskörű felhasználásra. Csomagolóanyagok széles kínálatát nyújtja a frissáru és a kiskereskedelmi szektorban egyaránt (fóliák, dobozok, gépek, alkatrészek).

A Sirap tevékenysége: több, mint csomagolás. Egy megbízható, profi csapat dolgozik együtt a vevők magas szintű kiszolgálásáért, a kitűzött célok eléréséért, és az eredményességért. Design, gyártás és sokkal több: folyamatos és napi szintű vevői kapcsolattartás egész Európában.

Több Mint Csomagolás

A cégcsoport szerkezeti ábrája

Nemzetközi jelenlét

A Sirap 9 gyárral rendelkezik Olaszországban, Franciaországban, Lengyelországban és Magyarországon, ami dupla haszon a vevőnek: bármilyen tartalék gyártásra van szükség, azonnal igénybe vehető valamelyik üzem Európában. Sőt, az országok egymáshoz való közelsége csökkenti a szállítási költségeket.

A vevőkhöz való közelség kulcsfontosságú a Sirap-nak, 12 országban vezet kereskedelmi vállalatokat, és  képviselettel (értékesítők és viszonteladók) rendelkezik minden nagyobb európai országban. A végső cél mindig a partner kiszolgálása: folyamatos elérhetőség és közelség.

HU